گوگل با قابلیت Fact Check به جنگ خبر های دروغ می رود

شرکت گوگل برای جلوگیری از انتشار خبر های دروغ در فضای مجازی قابلیت جدیدی را به موتور جستجوی خود افزوده است. این قابلیت که Fact Check (بررسی حقیقت) نام گرفته با درج برچسبی در کنار نتایج، صحت آن ها را تایید یا رد می کند.

به گزارش کلیک، البته اضافه شدن چنین قابلیتی به این معنی نیست که گوگل صحت تمامی خبر های موجود در وب را بررسی می کند. در عوض مسئولیت انجام این کار بر عهده اشخاص ثالثی همچون شرکت های Snopes، PolitiFact و… است.

وقتی شما به صورت آنلاین در مورد موضوعی جستجو می کنید، صفحه همیشگی گوگل به نمایش در آمده و در کنار آن نیز بخش کوچکی قرار می گیرد. در این بخش، اطلاعات بیشتری در مورد آن موضوع به شما ارائه می شود. به عنوان مثال، فردی که مطلب را ذکر کرده و شخصی که صحت آن مطلب را بررسی نموده به نمایش در می آید.

یکی از مثال های ارائه شده در وبلاگ این شرکت مربوط به جستجوی عبارت “۲۷ million people enslaved” می شود. این عبارت که در فارسی “۲۷ میلیون نفر برده در جهان وجود دارد” ترجمه می شود، در یک صفحه موتور جستجوی گوگل به نمایش در آمده است. همانطور که در تصویر مشخص است، در بخش پایینی اولین نتیجه، از Bob Corker، یکی از سناتور های ایالات متحده آمریکا، به عنوان منبع این اظهار نظر نام برده شده و صحت خبر توسط  PolitiFac مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه آن “Mostly True” (اساسا درست) اعلام شده است.


به گفته گوگل، این شرکت در حال حاضر در زمینه بررسی صحت خبر ها با ۱۱۵ سازمان همکاری می کند تا این قابلیت را گسترش دهد. بنابر این، سایر شرکت ها نیز به شرط این که “به صورت الگوریتم وار به عنوان یک منبع موثق اطلاعات شناخته شوند”، می توانند در این پروژه مشارکت نمایند.

البته با توجه به مسئولیت عظیمی که این کار به همراه دارد، نمی توان انتظار داشت که تک تک خبر ها و اطلاعات موجود در فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفته و صحت آن توسط فردی تایید شود. در واقع هدف گوگل این است که به افراد کمک کند تا بتوانند در مورد اطلاعات موجود در فضای اینترنت قضاوت های آگاهانه تری انجام دهند.

این دومین تلاش گوگل برای جلوگیری از انتشار اطلاعات غلط در فضای مجازی است. پیش از این نیز، فیسبوک و گوگل سایت های خبری جعلی را از شبکه تبلیغاتی خود اخراج کرده بودند.

 منبع: msn

سایر اخبار


شرکت وایمو از زیرمجموعه‌های گوگل در تلاش است تا جلوی ساخت خودروی خودران توسط اوبر را به علت نقض حقوق مالکیت معنوی خود بگیرد.
محققان موسسه IBM موفق شدند یک اتم را تبدیل به یک هارد تبدیل کنند و یک بیت داده را تنها بر روی یک اتم ذخیره کنند. در هاردهای متداول برای ذخیره سازی یک بیت داده، از صد هزار اتم استفاده می شود.
اگر شما هم مانند برخی از کاربران گوشی های هوشمند معتقدید که ویروس ها، بد افزارها و تروجان ها صرفا به کامپیوترها و لپ تاپ ها آسیب می زنند تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.
محققان یک سازمان تحقیقاتی متعلق به ارتش آمریکا، موفق به ساخت یک نارنجک و نارنجک انداز با استفاده از چاپگر سه بعدی شدند. هر دو وسیله آزمایشات را با موفقیت پشت سر گذاشته اند و دارای عملکرد خوبی هستند.
" قاهر " یک هواپیمای پشتیبانی نزدیک و یک جنگنده سبک نظامی و آموزشی است که نمونه‌های کوچکتر آن قبلا ساخته شده و به پرواز درآمده و امروز نمونه یک به یک آن در مراحل پایانی ساخت است.
گلکسی (A3(2017 جدیدترین و کوچکترین عضو گوشی های میان رده سری A سامسونگ است. این گوشی با نمایشگر 4.7 اینچی و کناره های باریک، از آیفون 7 کوچکتر است، اما از ویژگی هایی قابل توجهی مانند طراحی زیبای شیشه و فلز، گواهینامه IP68، رابط کاربری جدیدسامسونگ و بسیاری قابلیت های جالب دیگر برخوردار است.
به گزارش کلیک، سازماندهی یک دفتر مملو از افراد مشغول بر روی یک پروژه می تواند دشوار باشد و حتی در نیروی کار مدرن امروز بی نظمی غیر قابل وصفی را پدید می آورد، در حالی که می توان گروه هایی را از هر نقطه در جهان مامور انجام پروژه از راه دور کرد و معنای واقعی نظم را درک کرد. به منظور عملی کردن این ایده، شرکت هایی مانند گوگل، مایکروسافت و اسمارت، “وایت برد های دیجیتال” را توسعه داده اند که با استفاده از فناوری ابر به تکرار جلسات Brainstorming یا ارائه ایده های بصری از راه دور می پردازد. شایان ذکر است که سیسکو نیز از غافله عقب نمانده و در حال توسعه وایت برد اختصاصی خود به نام Spark Board است.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر