خطرات عدم توجه به یک نیاز طبیعی بدن 1394/02/31

رفتن به دستشویی و دفع ادرار یک نیاز طبیعی بدن است، اما خیلی از افراد عادت دارند تا آخرین لحظه ادرار خود را نگه دارند، در حالیکه از آسیب ها و خطرات ناشی از این کار بی خبرند.

 

,نگه داشتن ادرار, عفونت ادراری, مشکلات ادراری,مقالات پزشکی و بهداشتی،توصیه های پزشکی ، بهداشت

نگه داشتن ادرار,عفونت ادراری,مشکلات ادراری,بیماری کلیه,بیماری مثانه

 

همین الان از خودتان بپرسید روزانه چند مرتبه به دستشویی می روید؟ آیا عادت دارید دیر به دیر این کار را انجام دهید؟ چند بار در روز، جلوی ادرار کردن خودتان را می گیرید؟


اگر در طول روز کمتر از شش بار به دستشویی می روید و عادت دارید جلوی ادرار کردنتان را بگیرید، باید بدانید که دچار مشکلات ادراری خواهید شد. در این مطلب خطرات نگه داشتن ادرار را بیان می کنیم.

 

نرفتن به دستشویی و عفونت ادراری
ادرار حاوی میزان زیادی باکتری و سموم است که بدن به طور طبیعی از این طریق به بیرون دفع می کند.


اگر عادت دارید که ادرار را به مدت طولانی داخل مثانه تان نگه دارید، باید بدانید که مثانه تان را تبدیل به لانه ی میکروب ها می کنید.


همچنین میزان اسیدیته ی ادرار باعث تحریک دیواره مثانه و مجاری ادراری می شود.


یادتان باشد که به طور طبیعی لازم است که روزانه بین شش تا هشت بار به دستشویی بروید و ادرار و ترکیبات ارگانیک را از بدن دفع کنید.


برای این کار لازم است که با توجه به وزن، سن، جنسیت و شدت میزان فعالیت های بدن تان، به میزان کافی آب بنوشید. 

برای پیشگیری از ابتلا به عفونت های ادراری حتما هر 3 تا 4 ساعت یک بار به دستشویی بروید.


مصرف موادغذایی و نوشیدنی های ادرارآور مانند هندوانه و چای کمرنگ به شما کمک می کند تا از شر سموم بدن خلاص شده و عفونت ادراری نگیرید.

برای محافظت از بدن تان در برابر این مشکلات، حتما به طور مرتب به دستشویی بروید و رنگ ادرارتان را چک کنید و از نگه داشتن ادرار، اکیدا بپرهیزید

در هر حال توجه داشته باشید که نرفتن به دستشویی و نگه داشتن ادرار در مثانه، شما را در معرض خطر ابتلا به عفونت ادراری قرار می دهد.

 

نرفتن به دستشویی و بزرگ شدن مثانه
اگر عادت دارید دستشویی خود را نگه دارید، باید بدانید که مثانه تان را مجبور می کنید تا به مدت زمانی طولانی، میزان زیادی ادرار را در خود نگه دارد.


در طولانی مدت این خطر وجود دارد که مثانه باز شده و گشادتر شود و این به نفع شما نخواهد بود.


این عضو از بدن به طور طبیعی در اندازه ای طراحی شده است که تا رسیدن به دستشویی میزان کافی ادرار را در خود نگه دارد.


اگر مثانه تان بزرگ تر از اندازه ی طبیعی خود شود، شما نیاز به دفع ادرار را احساس نخواهد کرد و به این ترتیب ادرار داخل مثانه می ماند و به این عضو آسیب جدی می زند.


به طور عادی، مثانه ای با اندازه طبیعی نباید بیش از 440 میلی لیتر ادرار در خود نگه دارد.


در واقع یک دور باطل شکل می گیرد، یعنی هر چه بیشتر ادرار خود را نگه دارید، خطر اینکه مثانه بزرگ تر شود بیشتر می گردد و هر چه مثانه بزرگتر شود، میزان ادرار ذخیره شده در آن بیشتر می شود و به این ترتیب جداره های این عضو، بیشتر و راحت تر تحریک می شود.


اگر گاهی فراموش می کنید که به موقع به دستشویی بروید، بهتر است ساعت موبایل خود را کوک کرده و به موقع مثانه ی خود را تخلیه کنید.

 

نرفتن به دستشویی و مشکل سیستیت و پیلونفریت
متاسفانه عفونت های ادراری جزئی به مرور زمان جدی و خطرناک تر می شوند.


عفونت ناشی از نگه داشتن طولانی مدت ادرار به التهاب مجاری ادراری و جداره ی مثانه و سپس التهاب کلیه ها منجر می شود و در پی آن مشکلات جدی تری مانند سیستیت (التهاب مثانه) و پیلونفریت (التهاب لگنچه و کلیه) بروز می کند.

 

مشکل سیستیت بیشتر خانم ها را درگیر می کند، چون بیشتر ادرار خود را نگه می دارند. البته شکل اندام تناسلی نیز در ابتلا به این مشکل دخالت دارد.


افرادی که دچار این بیماری می شوند، در حین دفع ادرار در ناحیه ی لگن و زیر شکم خود احساس درد می کنند.


اگر سیستیت به موقع درمان نشود، باکتری ها رشد و گسترش پیدا کرده و به کلیه ها و لگنچه می رسانند.


برای محافظت از بدن تان در برابر این مشکلات، حتما به طور مرتب به دستشویی بروید و رنگ ادرارتان را چک کنید و از نگه داشتن ادرار، اکیدا بپرهیزید.

سایر اخبار


این روزها گوشی های هوشمند به عضو جدایی ناپذیر زندگی هر فرد تبدیل شده اند و فرصت برقراری ارتباطات، کسب اطلاعات و سرگرمی را فراهم می کنند. با تمام فوایدی که می توان برای این وسایل برشمرد آیا ما از هزینه های شناختی و تأثیری که استفاده مکرر آنها بر مغزمان دارند آگاه هستیم؟
یک بیماری خودایمنی لزوما بیماری نیست که به سیستم ایمنی بدن انسان حمله کند. در حقیقت، بیشتر بیماری های خودایمنی، مانند اسکلرودرمی، در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی که البته به نفع کل بدن نیست، شکل می گیرند.
خارش ، یکی از شایع ترین شکایات پوستی است که گاهی آن قدر شدید می شود که خواب و آرامش را از فرد می گیرد. شدت خارش گاهی به حدی است که بیمار با خاراندن های مکرر، بدنش را زخم می کند.
یک کارشناس ارشد طب سنتی با اشاره به خواص متعدد زردآلود، گفت: این میوه با وجود همه خواصی که دارد، نفاخ است و مصرف زیاد آن برای کودکان و افراد سالخورده توصیه نمی‌شود.
مطالعه جدیدی بیان می‌کند زانوانی که صدای «تق» می‌دهند، گاهی ممکن است در آینده نزدیک ‏دچار التهاب مفصلی شوند.‏
ایده‌آل بسیاری از افراد، داشتن شکم صاف و کشیده است؛ اما برای رسیدن به آن چه باید کرد؟
لازم است بدانید، تخم‌مرغ‌های فله‌ای و انواعی که پوسته قهوه‌ای دارند و با عنوان تخم‌مرغ محلی عرضه می‌شوند، تاریخ مصرف مشخصی ندارند و اغلب از انواع تخم‌مرغ‌های مشکل دار و عودت شده از مرغداری‌های مادر هستند که به این شکل به فروش می‌رسند.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر